Jaa:

Kehittämisyhtiöiden palvelut

Kehittämisyhtiöt ovat apunasi milloin vain, kun tahdot viedä yritystoimintaasi uusille urille. Kaipasit visioidesi toteuttamiseksi sitten rahoitusta, toimitiloja tai neuvontaa, älä epäröi ottaa yhteyttä paikallisiin kehittämisyhtiöihin. Kehittämisyhtiöt tuntevat paikalliset verkostot ja mahdollisuudet sekä tarjoavat monia asiantuntijapalveluitaan täysin veloituksetta!

Pohjois-Karjalan alueella toimii neljä kehittämisyhtiötä, jotka rakentavat yhdessä yrityksien kanssa entistäkin parempaa Pohjois-Karjalaa.

Josek palvelee paitsi Joensuun, myös Liperin, Outokummun, Ilomantsin, Juuan, Kontiolahden ja Polvijärven yrityksiä. Apua löytyy kaikkiin mahdollisuuksiin, joita monialaista kansainvälistä osaamista sykkivä ja alati kasvava maakuntakeskus tuo mukanaan. Yritystoiminnan kehittäminen on Josekin erityisosaamisalue.

Pikes toimii Pielisen Karjalassa, Nurmeksen ja Valtimon alueella. Alueen vahvuuksia ovat puunjalostus, elintarvikeala, komposiittivalmistus ja matkailu – tulevaisuuden kasvu- ja kehittämismahdollisuuksia on esimerkiksi biotaloudessa. Lieksan kaupungissa toimii LieKe.

Keti pitää huolta Keski-Karjalan eli Kiteen, Tohmajärven ja Rääkkylän alueen yritystoiminnan edellytyksistä. Alue on kiinnostava etenkin teollisuuden ja Venäjän-kaupan näkökulmasta: Puhoksen teollisuusalue tarjoaa tontteja ja tehdastilaa sekä toimivan infran, Niiralan kansainvälinen rajanylityspaikka taas palvelee tavaraliikennettä ja turismia ympäri vuorokauden. Parhaillaan seudulla panostetaan esimerkiksi biotalouteen ja digitaalisuuteen.