Jaa:

Toimitilat

Joe ei jätä sinua eikä yritystäsi taivasalle. Kun tarvitset yrityksellesi toimitiloja, Josek auttaa. Myös Josekin laaja kontaktiverkosto on käytössäsi täysin veloituksetta. Tutustu Josekin ylläpitämään toimitilarekisteriin tai ota yhteyttä!

Myös Joensuun Tiedepuistolta löydät korkeatasoiset toimitilat moneen tarkoitukseen, hyvien liikenneyhteyksien ja monipuolisten palvelujen ääreltä. Tarvitsetpa pieniä tai suuria, pysyviä tai väliaikaisia tiloja, Joensuun Tiedepuisto tarjoaa sopivat tilaratkaisut – oli työntekijöitä sitten yksi tai sata. Perinteisten toimistotilojen lisäksi tarjolla on myös elämyksellisiä työympäristöjä, kuten korkeatasoiset toimistohuoneistot omalla parvekkeella ja järvinäköalalla. Kuluttajapalveluita tarjoaville yrityksille on saatavilla katutason toimitiloja omalla sisäänkäynnillä.

Vuokrattavien toimitilojen lisäksi Tiedepuistolla on monipuolinen kokoustilojen valikoima, josta löytyy vaihtoehtoja suurista seminaarisaleista aina pieniin olohuonemaisiin kokoushuoneisiin ja moderneihin videoneuvottelutiloihin.

Lisäksi kannattaa tutustua älykkääseen yrityspuistoon GreenParkiin. Se sijaitsee logistisesti ihanteellisesti valmiiden satama- ja rautatieyhteyksien vieressä. GreenPark tarjoaa kaikkia osapuolia hyödyttäviä yritysten ekosysteemejä, jollainen on rakennettu esimerkiksi metsäkonevalmistaja John Deere Forestry Oy:n ympärille.