Jaa:

Työpaikat

Joensuussa on monenlaisia mielenkiintoisia työpaikkoja innovatiivisista start upeista isoihin kansallisiin ja kansainvälisiin yrityksiin.

Joensuu voi olla näköalapaikka koko Suomen laajuiseen bisnekseen, kuten joensuulaisen Broman Groupin pyörittämät Motonet- ja AD-Varaosa-ketjut osoittavat.

Joensuussa voit työskennellä osana isoa kansainvälistä konsernia kuten John Deereä tai viedä suomalaista osaamista ulkomaille. Esimerkiksi joensuulainen Abloy on myös maailmalla tunnettu luotettavista lukitusratkaisuistaan ja tehokkaita logistiikkapalveluita tarjoava Mantsinen taas valtavista materiaalinkäsittelykoneistaan. Molempien näiden yritysten liikevaihdosta valtaosa tulee ulkomailta.

Joensuun kiinnostava IT-klusteri avaa monipuolisia mahdollisuuksia IT-alan osaajalle, jota kiinnostaa työskennellä uusien innovaatioiden parissa. Esimerkiksi Arbonaut on laittanut IT:n palvelemaan Joensuussa perinteistä metsäteollisuuden alaa.

Joensuun Tiedepuisto kokoaa yhteen monia kiinnostavia ja maailmaa muuttavia osaamisaloja, kuten biotalouden ja fotoniikan. Tiedepuistolla toimii 120 eri yritystä eri aloilla. Monet Tiedepuiston yrityksistä kasvavat ja tarjoavat siten mielenkiintoista työtä uusille osaajille.

Pohjoiskarjalaiset ovat mukavia työkavereita ja Joensuussa on helppo saada työ ja vapaa-aika tasapainoon. Henkilöstöön panostaminen on otettu monella työpaikalla sydämen asiaksi. Esimerkiksi digitaalisia oppimisympäristöjä kansainvälisesti toteuttava Arcusys pääsi Great Place to Work -tutkimuksessa Suomen TOP 5 ja Euroopan TOP 10 -listoille vuonna 2016.

Kehittyvässä kaupungissa monipuolisia mahdollisuuksia on tarjolla myös julkisella sektorilla. Esimerkiksi Joensuun kaupungin rekrytointisivulta löydät kaupungin työpaikat insinööreistä päiväkotityöntekijöihin. Siun sote laajan päivystyksen sairaaloineen taas tarjoaa mielenkiintoista, joustavaa työtä lääkäreille ja muille terveydenhuollon ammattilaisille.

Lähde rohkeasti selvittämään, löytyisikö sinun osaamisellesi paikka Joensuusta!