Ura- & työllisyyspalvelut JoensuussaKiinnostaako työpaikan löytäminen tai oman uran kehittäminen Joensuussa? Tuntuuko siltä, että olisi aika vaihtaa alaa tai perustaa yritys? Oppilaitokset, Joensuun kaupungin ja TE-toimiston palvelut auttavat eteenpäin.

Itä-Suomen yliopiston, Karelia-ammattikorkeakoulun sekä PKKY:n urapalvelut auttavat opiskelijoidensa työelämään siirtymistä Joensuun seudulla monilla tavoin. Oppilaitoksesi urapalvelut auttavat sinua valitsemaan tutkintoosi niitä asioita, joita unelmatyössäsi tarvitset. Kun valmistuminen häämöttää, oppilaitosten urapalvelut auttavat esimerkiksi CV:n hiomisessa, työnhaussa ja oman alan työnantajiin tutustumisessa. Yrityksiin voi tutustua vaikkapa yritysvierailuiden ja harjoitteluiden merkeissä – oppilaitokset tekevät tiiviistä yhteistyötä yritysten kanssa ja osaavat suositella reiluja ja luotettavia harjoittelupaikkoja.

Kun olet jo työelämässä, Aducate tarjoaa sinulle monipuolisia mahdollisuuksia kehittää omaa osaamistasi ja uraasi esimerkiksi työelämälähtöisellä täydennyskoulutuksella.

Pohjois-Karjalassa pyritään tarjoamaan asiakaslähtöisiä työvoimapalveluita niitä tarvitseville. Pohjois-Karjalan TE-toimisto ja Joensuun kaupungin työllistymispalvelut auttavat erilaisissa tilanteissa olevia ihmisiä työllistymään.