Jaa:

Tontit ja asunnot

Hanki oma tonttisi ja rakenna kotisi Joensuun kehittyville pientaloalueille kuten Karhunmäki, Multimäki ja Niittylahti. Kehittyvän kaupungin uusille asuinalueille palvelut sijoitetaan fiksusti lähellesi.

Modernit mukavuudet eivät vie pois kylämäistä tunnelmaa – asuminen on yhteisöllistä ja naapuria tervehditään, kuten Joensuussa aina. Keskustaan ja työssäkäyntialueille voi polkaista hurauttaa nopeasti.

Myös valmiita koteja löytyy Joensuusta jokaiseen makuun ja järkevään hintaan, oli haaveissasi sitten rintamamiestalo, jonka parissa askarrella, tai uudenkarhea kerrostalokämppä. Esimerkiksi Joensuun keskustaan ja Penttilänrantaan nousee jatkuvasti uusia kerrostaloja. Uusissa tyylikkäissä asunnoissa on esimerkiksi tietoliikenneyhteydet viimeisen päälle, ja kaupat, koulut ja harrastukset vain kävelymatkan päässä.

Viikonloppua voi viettää kaupungin yöelämästä nauttien tai vaikka luonnon helmassa – melkein takapihallaan. Penttilänrannan jokimaisemat ovat vertaansa vailla, ja onpa sinne kaavailtu pienvenesatamaakin. Tutustu kaupungin asuntosivustolla kaupungin tarjoamiin vuokra- ja asumisoikeusasuntoihin.